In deze editie diverse verslagen van het Kennisevent Transitie naar de Cloud, Expertgroep Technologie en Onderzoek Contactcenteroplossingen
Click here to view this message in a browser window.

OKTOBER 2017

De ontwikkelingen in klantcontact gaan razendsnel. In de storm Benelux Update informeren wij u hier graag over met diverse artikelen en praktijkvoorbeelden.

Content Guru is sinds begin oktober verhuisd. U bent van harte welkom om een keer langs te komen. Het nieuwe adres is: Maanplein 20, 2516 CK Den Haag.

Keuzes centraal

Keuzes centraal tijdens expertgroep Technologie
Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in klantcontact en heeft invloed op het takenpakket van de klantcontact-verantwoordelijke.
Lees meer >

Kennisevent deel 1

Marktupdate, Workforce Intelligence en UKPN
Tijdens de derde editie van het kennisevent van Content Guru kwamen maar liefst zeven sprekers aan het woord. In het eerste deel KSF, PlanMen en UKPN.
Lees meer >

Kennisevent deel 2

Verandering Randstad, case Feenstra en Microsoft cloud
Het tweede deel verslag van het Kennisevent Transitie naar de Cloud dat op 11 oktober jl plaatsvond met Randstad, Feenstra en Microsoft aan het woord.
Lees meer >

Woonzorg Nederland

Verbetering telefonische bereikbaarheid bij Woonzorg
Voor Woonzorg is het belangrijk dat medewerkers dichtbij hun bewoners staan. Bijvoorbeeld indien een bewoner een vraag heeft. 
Lees meer >

Digitale transformatie in klantcontactcenters

De digitale transformatie in klantcontactcenters
Iedere drastische verandering binnen organisaties heeft impact op mensen, middelen en processen. Dat geldt zeker voor de digitale transitie op klantcontactcenters.
Lees meer >

Contactcenter oplossingen

Behoefte-onderzoek van contactcenteroplossingen
Davy van der Meer is bezig met een afstudeeropdracht: behoefte-onderzoek van contactcenteroplossingen. Wilt u zo vriendelijk zijn hieraan mee te werken?
Lees meer >

Copyright © 2017 Content Guru
Maanplein 20, Den Haag 2516 CK
www.stormklantcontact.com
 
Wilt u niet langer e-mails ontvangen van Content Guru, dan kunt u zich hier afmelden.