Click here to view this message in a browser window.

AUGUSTUS 2017

De ontwikkelingen in klantcontact gaan razendsnel. In de storm Benelux Update informeren wij u hier graag over met diverse artikelen en praktijkvoorbeelden.

Kennisevent Transitie naar de Cloud

Kennisevent 'Transitie naar de Cloud'
Tijdens dit jaarlijkse kennisevent op 11 oktober delen gastsprekers van o.a. Randstad, Engie, UK Power Networks, Uw Huismeester en De Klantenservicefederatie praktijkcases, trends en ontwikkelingen die ze dagelijks tegenkomen in klantcontact. U bent van harte welkom! Deelname is gratis.

storm case GGD Hollands Noorden

Flexibel selfservice platform voorziet GGD in behoeften

Gezien de urgente dienstverlening en het snel kunnen op- en afschalen van agents en telefonielijnen, maakt de GGD al enige tijd gebruik van storm.
Lees meer >

Overeenkomst met Sanoma

Content Guru en KPN sluiten overeenkomst met Sanoma

De overeenkomst betreft de levering van diensten voor één centrale Cloud Contact Center-oplossing voor de Sanoma-onderdelen VanIn en Aldipress.
Lees meer >

Company of the Month

Content Guru benoemt tot Company of the Month

Content Guru is uitgeroepen tot Bedrijf van de Maand Juli 2017 door WestHolland Foreign Investment Agency (WFIA), een overheid gefinancierde organisatie.
Lees meer >

KSF Expertgroep Technologie

Expertgroep: Welke keuzes maakt u voor technologie?

U bent van harte welkom op 19 september. Op het programma staan o.a. sprekers van Parkmobile en NS, plus een rondleiding door het contactcenter van NS. 
Lees meer >

Content Guru sponsor Planmen Congres

Content Guru is sponsor van het Planmen Congres

Kom kennisdelen en netwerken op 21 september. Onze klant Feenstra verzorgt een sessie over 'De optimale samenwerking tussen WFM en uw Contact Center'.
Lees meer >

Support Engineer

Wij zoeken een Support Engineer (HBO starter)

Ben jij een ambitieuze HBO starter? En zoek je een verantwoordelijke rol waarin je veel leert binnen zowel de techniek als op soft skill gebied?
Lees meer >

Copyright © 2017 Content Guru
Maanplein 20, Den Haag 2516 CK
www.stormklantcontact.com
 
Wilt u niet langer e-mails ontvangen van Content Guru, dan kunt u zich hier afmelden.