Click here to view this message in a browser window.
Storm Benelux Update

JUNI 2016

De ontwikkelingen in klantcontact gaan razendsnel. In de storm Benelux Update informeren wij u hier graag over en inspireren wij u met concrete artikelen en praktijkvoorbeelden.

  • Save the date: op dinsdag 27 september organiseert Content Guru samen met KPN haar jaarlijkse kennisevent. Noteer deze datum alvast in uw agenda.
  • De Rednews spring 2016 editie is verschenen met diverse artikelen van de Redwood Technologies Group.
Naar de Cloud

Op naar de Cloud of nog even wachten?

Cloud is hot. Is Cloud een soort water uit de kraan? Wat zijn Cloud-applicaties eigenlijk: een technologie of een vorm van outsourcing? Of is het een combinatie?
Lees meer >

Communicatie-integratie

Communicatie-integratie: Voordelen voor klantcontact

In klantcontact wordt er steeds meer nagedacht over communicatie-integratie. De communicatie tussen klant en organisatie evolueert de laatste jaren steeds sneller.
Lees meer >

Stadsbank Oost-Nederland

Cloud Contact Center voor financiële vraagstukken

Stadsbank Oost-Nederland wilde een efficiëntieslag maken door een koppeling en integratie met hun financiële applicatie te realiseren.
Lees meer >

Sodexo
WebRTC
Demo storm-platform

Sodexo: Volledig klantinzicht versterkt een optimale klantbeleving

Voor Sodexo is de customer servicedesk heel belangrijk, omdat dit het eerste punt is waar de klant contact mee heeft. Sodexo gaat actief om met de informatie die binnenkomt. 
Lees meer >

WebRTC en wat betekent dat in klantcontact

Ook voor de customer service biedt WebRTC enorm veel voordelen. Naast besparingen op klantcontact, worden consumenten sneller geholpen. Welke invloed heeft WebRTC op klantcontact?
Lees meer >

Ervaar de mogelijkheden van het storm-platform

Storm biedt alles op het gebied van klantcontact. We stellen een breed portfolio aan diensten beschikbaar. Wilt u dit eens in de praktijk zien? Dan nodigen wij u graag uit voor een demo. 
Lees meer > 

Copyright © 2016 Content Guru B.V.
Maanplein 7, 2516CK Den Haag
www.stormklantcontact.com
 
Wilt u niet langer e-mails ontvangen van Content Guru, dan kunt u zich hier afmelden.